Droge handen?

Nu wij tijdens deze Corona-crisis, het dringende advies krijgen om onze handen regelmatig te wassen, komt er een ander probleem om de hoek kijken.

Van al dat wassen, krijgen we namelijk hele droge handen. Zeep verwijdert vuil en ongewenste micro-organismen van onze huid, maar tegelijkertijd wordt bij elke wasbeurt kleine beetjes van onze huideigen vetten verwijdert. De dunne huid van je handen voelt dan schraal en jeukerig aan. Een verzorgende handcrème is daarom nu extra belangrijk om te gebruiken. Smeren met de juiste ingrediënten zoals hydratanten en oliën & vetten helpt de huidbarrière te herstellen en voorkomt uitdroging van je huid.

Prebiotic hand wash:
De Belangrijkste functie van de huid is om ons lichaam te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dankzij onze huidbarrière komen de vijanden van de huid zoals Uv-straling en bacteriën, het lichaam niet binnen.

Een handzeep zit boordevol agressieve reinigers, die effectief het membraan van micro-organismen zoals virussen vernietigen, dit betekend dat niet alleen potentiële virussen en slechte bacteriën van onze huid worden gespoeld, maar ook de goede bacteriën die we zo hard nodig hebben. Hierdoor word onze huidbarrière verzwakt.

De oplossing van Nouvital:

  • Je handen schoon en in topconditie houden daar heeft Nouvital iets voor! Dit is de nieuwe Prebiotic hand wash in combinatie met de hand crème. De handzeep is speciaal ontwikkeld om de negatieve effecten die ontstaan door het vele handen wassen terug te draaien en te voorkomen. De hand wash is een hydraterende zeep die de microbiotische balans van de huid beschermt en de huidbarrière herstelt na het handen wassen. Het zorgt voor gezonde en zachte handen, een echte must-have voor thuis!

#weeszuinigopjehandenzezijngoudwaard

Winkelwagen
Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?