Facials

Jouw huid staat dagelijks bloot aan invloeden van buitenaf. Het is daarom aan te raden om eens in de 4 – 6 weken een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialiste. Wij bieden verschillende behandelingen aan, zodat er altijd een behandeling aansluit op de behoefte van uw huid en/of lichaam.

Acne 
Last van een onzuivere of acne huid? Met deze behandeling word jouw huid goed gereinigd en worden de onzuiverheden verwijderd. Wij sluiten deze behandeling af met een speciaal aangepaste verzorging voor dit huidtype. Daarbij werkt deze behandeling desinfecterend, reinigend, hydraterend en verzachtend.

Nouvital quick facial
Bij de basis gezichtsbehandeling kijken we echt naar uw huidtype en de verzorging die het nodig heeft.

Nouvital relaxing treatment
Zowel een reinigend als verzorgende behandeling met als gevolg een massage die je laat ontspannen, de alledaagse hectiek doet vergeten en zorgt voor een goede afvoer van de afvalstoffen waardoor de behandeling geheel ontspannen aan voelt.

ALPHA-H treatment
ALPHA-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Wij werken uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. Onze speciale formuleringstechnologie garandeert dat zij tot in de dieper gelegen huidlagen worden gebracht en zo van binnenuit zorgen voor huidverbeterin

Winkelwagen
Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?