Huidtips voor dagelijks gebruik

De salon is momenteel gesloten wat moet ik nu? Velen zijn gewend om elke 4 tot 6 weken naar de salon te komen voor die geweldige huidverzorging en fijne verzorgingsadviezen. Een cadeautje voor jezelf, je huid de beste boost geven en even lekker wegdromen!

Corona… De boosdoener die nu zorgt voor flink wat roet in de dagelijkse routine, die over de hele wereld mensen aan huis gebonden houdt. In mijn blog wil ik graag enkele tips met jullie delen zodat iedereen zijn of haar huid in deze heftige tijd kan voorzien van een heerlijke oppepper. Weet je niet wat de juiste verzorging is voor jouw huid, neem dan contact met ons op. Op deze manier creëren wij samen een win-win situatie; jij een mooie, goed verzorgde, zijdezachte huid in de corona-tijd. Ik als specialist een inkomen en als de behandelingen straks weer van start gaan is er minder achterstallig onderhoud.

Reinig je huid elke ochtend en avond met de reiniging van Nouvital afgestemd op jou huid. De reden waarom een reiniging zo essentieel is, is dat deze niet alleen de afvalstoffen zoals talg, zweet en make-up restjes verwijdert, maar door de huid optimaal te reinigen je ook de opname van de opvolgende actieve werkstoffen verbetert.

Breng na het reinigen de huid weer terug in balans met een toner, zowel in de ochtend als de avond.

Exfoliër (scrub) de huid 1x in de week om een egale huid te creëren. De scrub verwijderd niet alleen de dode huidcellen zodat de huid makkelijker afvalstoffen kwijtraakt en er minder verstoppingen ontstaan. Maar wist je dat en scrub ook het goedkoopste anti-age product is? Door het stevig inmasseren van het product stimuleer je de spierspanning en doorbloeding van de huid, dus betere spiertonus.

Tijd voor een maskertje! Als je dan jouw me-time verwenmomentje ingepland hebt, neem dan na de peeling de tijd om even voor 15 minuten jouw favoriete masker aan te brengen van Nouvital of Milu.

Als Afsluiting breng je na elke reiniging – of dit nu met of zonder peeling, scrub of maskertje is  de juiste afsluitende verzorging aan. Verschil in dag- en nachtverzorging is voornamelijk dat de dag verzorging een beschermende functie heeft en de nacht verzorging een herstellende functie van de huidbarrière.

Hebben jullie vragen of wil je een advies voor jou huid? Neem dan even contact op.

Winkelwagen
Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?