Reviews

Onderstaand lees je alle reviews over La belle du jour. Wil je ook een review achterlaten? Dat kan door het formulier in te vullen. Alvast bedankt!

Denise geeft niet alleen hele lekkere behandelingen, ze vertelt altijd heel deskundig wat ze doet en wat producten met de huid doen. Altijd goed huid advies! De ontspannende massage is ook verrukkelijk. Kortom een ervaren, vaardige en deskundige schoonheidsspecialiste.

Jessica

Fijne schoonheidssalon waar je professioneel geholpen wordt. De schoonheidsspecialiste neemt alle tijd voor je, kijkt goed naar de conditie en behoefte van je huid, geeft goede tips en adviezen, en denkt indien gewenst met je mee voor de aanschaf van producten voor thuisgebruik. Ik ging als herboren naar buiten en kijk al weer uit naar de volgende behandeling.

Mariella Schreijenberg

Super fijne salon en zeer professioneel! Goede huidanalyse en relaxte behandelingen. Ook de prijs is goed. Zeker een aanrader!

Jacqueline Kreté

Ontzettend kundige en professionele schoonheidsspecialiste. Denise heeft diepgaande kennis van de huid en zorgt dat je optimaal behandeld wordt en met een goed gevoel naar huis gaat.

Cock Hooymans

Ik heb model gelegen voor een shoot in de opstart van de salon in het centrum van Duiven. Wat kreeg ik daar een fijne behandeling. Er wordt tijd genomen voor je en het is alsof je in een soort van heerlijk bed ligt zo relaxed en ontspannen voelde het. Een aanrader voor iedereen ☺️

Ilona Wijnhorst Jansen

Heel erg tevreden met mijn wenkbrauwen ( waxen en henna ) Ze heeft veel kennis en denkt graag met je mee 😊

Fleur Grotenhuis

Super fijne schoonheidssalon. Denise weet echt waar ze het over heeft.

Tanja Wever

Denise is een top vakvrouw. Altijd goed advies en luistert goed naar je wensen.
Vakkundig en gezellig!
Gezichtsbehandeling, wenkbrauwen, manicure, ze doet t met liefde en goed!
Erg prettige sfeer in de salon.
Echt een aanrader!

Dianne Willems-Hovestad

Al meerdere behandelingen gehad bij Denise. Altijd even netjes, vriendelijk, professioneel en zorgt dat je met een mega relaxed gevoel naar huis gaat, ongeacht welke behandeling. En weet precies wat je huid nodig heeft. Dikke aanrader!!

Lotte Willems

Word altijd netjes en vriendelijk geholpen! Met goed advies hoe je huid moet verzorgen. Zeker een aanrader.

Kevin

Een top bedrijf, ze helpt je altijd goed weet wat je wilt en hoe, is altijd verzorgd en alles er om heen is altijd relax en goed georganiseerd. Zeker iets wat je een ieder kan aanraden!!!

Janine

Een tijdje terug wimper extensions laten zetten bij Denise. Dit deed ze erg vakkundig en precies! Helaas bleek ik allergisch voor de lijm. Toen Denise dat hoorde plande ze me meteen in om me te helpen. Ook is ze erg betrokken bij haar klanten!!

Nu bezig met mijn huid. Ik ben erg benieuwd hoe dit gaat verlopen, maar heb veel vertrouwen in Denise! ✨

Iris

Denise geeft hele fijne gezichtsbehandelingen, en luistert goed naar je wensen. Ook geeft ze goed advies voor de producten voor thuis. Het is een hele lieve/ gezellige meid die weet wat ze Doet!!

Bianca Dodenbier

Word heel goed geholpen en zeer vriendelijk is ze. Heb een geweldige ervaring gehad daar.

Gradus Donderwinkel

Huiselijke gastvrijheid, vakbekwame jonge dame met goede adviezen en een positieve mindset.
De behaldelingen zijn heerlijk en prettig met een goede huidanalyse.
Na elke behandeling kom je mindfullnes thuis helemaal zen!

Mandy Sov
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Erg professionele salon, ze weet goed van alles af en van de producten veel kennis en ik ga altijd tevreden de salon uit met een mooie stralende verzorgde huid!

Jennifer Kok
Positief: Professionaliteit

Bij La belle du jour laat ik mijn wenkbrauwen harsen en henna behandeling, Denise is erg secuur en luisterd goed naar je wens! Dat vind ik heel erg prettig, haar salonruimte is rustgevend en er hangt een ontspannende sfeer! Denise is een topper!!

Denise Liet
Service: Lichaam harsen
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde
Jordy Wever
Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Denise is een ontzettend harde en nauwkeurige werker. Ze laat me echt niet gaan voordat mijn wimpers of nagels perfect zijn. En als je vragen hebt of je moet snel een touch up maakt ze altijd tijd voor je vrij. Mij houd je als klant ♥️

Service: Manicure
Jet Dekkers
Positief: Professionaliteit

Denise luistert naar je wensen en komt met goede adviezen. Haar behandelingen zijn erg prettig! Ik laat regelmatig mijn wenkbrauwen verven en harsen, gecombineerd met een gezichtsbehandeling. Elke keer weer ga ik met een heerlijk zachte, verzorgde huid en mooie wenkbrauwen daar de deur uit. Ik kan deze schoonheidsspecialiste aan iedereen aanraden!

Service: Lichaam harsen
Daisy
Service: Manicure
Positief: Kwaliteit
Hanny

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde

Demelza Goorsenberg
Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

waardering velden
Winkelwagen
Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?